Ons Team

Tour Tivoli bestaat uit een groep enthousiaste sportievelingen en we hebben opnieuw de ambitie om in 2024 met 3 teams deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

We vertegenwoordigen verschillende generaties en hebben als gemeenschappelijk doel  ons steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker. Sommigen onder ons zijn getrainde fietsers, voor anderen is dit een sportieve uitdaging. We gaan er echter voor om iedereen die tegen kanker strijdt een hart onder de riem te steken!

Velen van ons werden in hun directe omgeving al geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. We fietsen ter nagedachtenis aan de familieleden en vrienden die we aan de ziekte verloren hebben: de papa van Wim, de mama van Dirk, de papa van Pascale, de tante van Ellen, de grootmoeder van Vincent, de oma van zijn vrouw Joke, Aimé, Jan, Stefaan, Rolanda … 

We fietsen ook voor familieleden en vrienden die kankerpatiënt zijn: Carinne, Barbara, Annie, Ilse, de spelers van de toneelgroep ‘Ik ben kankerpatiënt: “et alors?”’. Els werd in 2018 zelf gediagnosticeerd met borstkanker. Ze heeft  ondervonden hoe zwaar de impact van kanker is.  Na haar kankertraject heeft ze het sporten geleidelijk aan opgebouwd en sport heeft haar revalidatieproces een grote boost gegeven. Met haar deelname wil ze iedereen die nu tegen kanker vecht een hart onder de riem steken en daarnaast werkt ze zo ook verder aan haar eigen herstel. Hoopgevend is het feit dat steeds meer mensen goed behandeld kunnen worden, zoals ook de nicht van Ellen en de papa van Trinette. En daar doen we het uiteindelijk voor!

Groetjes van de Tour Tivoli fietsers,

Kathleen, Marc, Ellen, Guy, Pascale, Filip, Vincent, Dirk, Ann-Sofie, Gilles, Lorentz, Caroline, Els, Kurt, Elisa, Trinette en Wim